Serveis

Fem tots els serveis que pot requerir una web:

· Registre de dominis: Registrem dominis com, net, org, cat, info, biz, ws, tv, com.es, es i altres. Cada domini té el seu preu i condicions de registre, que han de ser aplicables a qui el vulgui registrar. Donat el baix cost del domini, a partir de 25€, sempre es recomable registrar el domini abans que algú amb el mateix nom ho faci abans.

· Servidor web (hosting): És l'ordinador connectat a internet 24 hores al dia capaç de donar les webs que hostatja. Oferim diverses opcions d'espai i preu en funció de les necessitats de cada projecte. Acostumem a treballar en entorns Linux , Apache, MySQL, PHP, i podem proporcionar accés a les estadístiques.

· Disseny gràfic: Oferim disseny i redisseny web, logotips, il·lustració, targes de presentació i altre material d'imatge

· Programació: Treballem amb la major part de llenguatges de programació de la xarxa, especialment amb HTML, Javascript i PHP.

· Gestors de contingut: Habitualment treballem amb Drupal, però també coneixem PHPIzabi, PostNuke...

· Bases de dades: Donades les característiques de la xarxa pensem que MySQL és la millor opció i per això només treballem amb aquesta. Si tinguéssiu un lloc que treballés amb qualsevol altre en fariem la migració.

· Posicionament a cercadors: Fer un bon disseny web és important, però la major part dels usuaris troben els llocs gràcies als cercadors. Doncs amb aquest servei posem la vostra web a les primeres posicions dels cercadors per ser trobats amb més facilitat. És el mètode més barat d'aconseguir visites i la rendibilitat de la web.

· Gestió d'anuncis: Oferim serveis de creació de campanyes de publicitat tant en cap a l'exterior per promocionar el vostre lloc web, com de campanyes dins del vostre lloc web per promocionar-ne d'altres.

· Formació: També realitzem formació a escoles, instituts, universitats i a particulars en TIC: Recursos educatius en línia, Internet, correu electrònic, cercadors...

· Assessorament: Per aquells que no tenen web i no s'acaben de decidir, o per aquells que ja en tenen i no saben si es pot millorar...Podem aportar la nostra experiència fent disseny web des de l'any 2000 i amb diferents tipus de negoci.