Contingut sindicat

Desinsectacio.com

Hem preparat un nou web sobre Desinsectacio per a Control de Plagues - Medinet HA de Torroella de Fluvià. L'objectiu ha estat esmenar amb imatges i text sobre les diferents pagues d'insectes que ens poden afectar a Girona i Empordà.

Pintorsgirona.com

Hem creat un nou web per a en Joan Lorenzo de Sant Pere Pescador, un pintor que dona serveis de decoració i pintura a Girona província. El web presenta els serveis, fotografies d'alguns treballs i altres dades. El projecte a més inclou posicionament i una petita representació a la xarxa social més popular avui dia: Facebook.

http://www.pintorsgirona.com

ControldePlaguesGirona.com

Hem desenvolupat aquest nou web per aquesta empresa de Torrella de Fluvià que porta a terme serveis de control de plagues de rates, ratolins, talps, insectes, formigues, mosques, mosquits, puces, paneroles, escarbats, ocells, serps així com desinfecció de bacteris, virus, fongs per donar tranquilitat a la seva empresa o llar.

També porten a terme neteges de granjes i altres instal·lacions ramaderes i també neteja de plaques solars per millorar el rendiment energètic.

Ofereix els seus serveis a tota la provincia de Girona.

http://www.controldeplaguesgirona.com

PaintballFarWest.com

Hem realitzat el web del Paintball Far West de Sant Pere Pescador. Disposa de 4 camps de Paintball, Futbol-Golf de 18 forats, Laser Combat i Voleibol. Un dels Paintball a Girona província més grans.

http://www.paintballfarwest.com/

LiviaGarreta.com

Hem refet la paginació i el codi de la pàgina per ajudar a posicionar el web convenientment a Google. Livia Garreta crea tota mena de mosaic i trencadís al seu taller de Gràcia.

Projectes de Lleters de Catalunya - Llet Nostra SCCL

Hem millorat la visibilitat dels projectes de recerca en els que col·labora la cooperativa Lleters de Catalunya - Llet Nostra SCCL. Hem associat dominis a blocs de blogspot per facilitar la gestió.

Lleters.cat

Hem portat a terme una renovació dels continguts i del programari del web de la cooperativa Lleters de Catalunya, Llet Nostra, SCCL que fan la Llet Nostra!

TancamentsTerrasses.com

Hem desenvolupat una mini-web per la propera botiga de Fusteria Andreu de Vilamacolum. La botiga te l'objectiu de potenciar la línia de mercat de les terrasses per Bars i Restaurants per poder complir la llei antitabac i no deixar els fumadors al carrer.

http://www.tancamentsterrasses.com/

FusteriAndreu.com

Hem portat a terme un segon web per a Fusteria Andreu per a un nou producte:

Ofereixen cobrir la terrassa del vostre bar, restaurant o hotel amb una estructura d'alumini i vidre per complir la llei antitabac però sense deixar els fumadors a les inclemències del temps.

http://www.fusteriandreu.com/

MDEC.CAT

Hem portat a terme el redisseny del web de Metges de Capçalera de Sabadell.

http://www.mdec.cat/

BonPunt.com

Hem portat a terme el redisseny del web del restaurant Bon Punt de Sant Pere Pescador.

http://www.bonpunt.com

CastellodEmpuries.com

Estem construint aquest web sobre Castelló d'Empúries i Empuriabrava amb informació turística i comercial.

Aquest web és propi d'Empordà Disseny.

CarnisseriaMuro.com

Carnisseria de Muro - Alacant. Bloc amb dades del comerç i receptes.

Hem col·laborat en el domini i en la gestió del servidor a Blogger i Gmail. El client fa els continguts i el posicionament.

MasMasaller.com

Estem portant a terme aquest web d'un allotjament rural al Baix Empordà.

Hem recuperat aquest domini gràcies a l'antic propietari i estem portant a terme el disseny, el gestor de continguts en Drupal i el posicionament.

http://www.masmasaller.com

Armentera.com

Empordà Disseny ha adquirit el domini http://www.ARMENTERA.COM i http://www.LARMENTERA.COM aquest juny de 2010 i s'ha engrescat a endegar un projecte web amb dades i noticies sobre el municipi empordanès. L'objectiu del projecte és portar a terme un portal per donar a conèixer l'Armentera i fer xarxa per mantenir informats els armenterencs.

Gremi-Antiquaris-Brocanters-Girona.com

Hem portat a terme una actualització del sistema de gestió del web del Gremi d'Antiquaris i Brocanters de les Comarques Gironines.

Anteriorment el web estava portat amb un sistema de gestió sense gestor de continguts, pel que calia que un webmaster portés a terme cada actualització. Així cada actualització era més lenta de portar a terme i alhora calia una despesa important.

Servidor - hosting

Posem a la vostra disposició els plans de servidor web i correu electrònic.

RecursosEducatius.com

Hem actualitzar el programari després de errors de compatibiltiat amb el programari antic. Ara el sistema és més estable i permet gestionar els enllaços més fàcilment.

Mirarem d'anar aportant més enllaços per fer el directori més útil, especialment per a la secció de material per a l'aula.

http://www.recursoseducatius.com/

SantPerePescador.cat

SantPerePescador.CAT és el nou Noticiari de Sant Pere Pescador, on trobareu notícies sobre aquest municipi i rodalies.

Manté el disseny que abans tenia SantPerePescador.COM i amb el gestor de continguts Drupal.

http://www.SantPerePescador.cat

SantPerePescador.com

Hem refet el disseny fent-lo més atractiu al principal client que volem que la visiti: el turista.

Tambe el Drupal ha estat actualitzat, afegint nous mòduls tot aprofitant les novetats que ens proporciona aquest gran gestor de continguts ple de maques sorpreses.

Els anunciants tenen la oportunitat d'anunciar-se amb els banners laterals, el directori de la barra vermella i al mapa, on cada anunciant es pot localitzar al mapa de Sant Pere Pescador.

http://www.santperepescador.com/

EmpordaDisseny.com

Finalment ens hem decidit a millorar la imatge del nostre web aportant el disseny que li calia i amb continguts actualitzats.

Ara podreu veure amb més claredat la nostra filosofia a "Qui som"; el tipus de serveir que us podem oferir a "Serveis"; els clients que confien en nosatres en algun dels nostres serveis a "Clients"; i podeu contactar amb nosaltres enviant-nos un missatge mitjançant el formulari de "Contacte".

Esperem que us agradi tant com a nosaltres! :)

http://www.empordadisseny.com/